Ik zoek professionele Sportmasseurs


Een professioneel Sportmassageteam dat zich inzet voor een groot maatschappelijk belang: het welzijn van de recreatieve sporters! Deze grote groep enthousiaste en gedreven mensen, jong en oud, wensen wij preventief te begeleiden bij hun favoriete bezigheid: sporten! Dat doen wij door voorlichting en advies te geven, preventieve sportmassages te verzorgen bij diverse verschillende sportevenementen waarmee wij de gezondheid en het plezier van de individuele sporter maximaal zullen faciliteren.

 

Ik organiseer een sportevenement


Sportmassageteam Amersfoort is er voor iedereen die behoefte heeft aan professionele begeleiding tijdens sportevenementen. Meld uw sportevenement aan bij Sportmassageteam Amersfoort en u bent verzekerd van professionele en deskundige begeleiding door de sportmassaeurs van Sportmassageteam Amersfoort. Alle sportevenementen in en om Amersfoort behoren tot de doelgroep van Sportmassageteam Amersfoort. Of het nu om de Amersfoort Marathon gaat, een toerrit van de Wielervereniging Eemland of een tennistoernooi….Sportmassageteam Amersfoort is er ook voor u!
 

Sportmasseurs gezocht/gevraagd


Sportmassageteam Amersfoort is op zoek naar sportmasseurs die deel uit willen maken van ons sportmassageteam. Heb je interesse? Meld je aan door je C.V. te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij je voorkeur aan: wil je deelnemen aan sportevenementen en/of wil je de sportverzorging bij een vereniging op je nemen? Sportverenigingen worden tevens verzocht hun vacatures bij Sportmassageteam Amersfoort aan te melden, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan om welke vacature het gaat en wat de vacature inhoudt. Sportmassageteam Amersfoort bemiddelt tussen vraag een aanbod.
 

Partners

Bezoek ook eens de sites van onze partners:

www.marathonamersfoort.nl

www.ngsmassage.nl

www.amersfoortse2daagse.nl

www.ridefortheroses.nl

www.wveemland.nl

 

Sportmassage Amersfoort
Sportevenementen Amersfoort
Sportmasseur Amersfoort

Contact

Is uw interesse gewekt? Heeft u behoefte aan meer informatie? > Neem contact op

Twitter

Sportmassageteam Amersfoort

Brigitte Verheij

 

Facebook Sportmassageteam AmersfoortGoogle+ Sportmassageteam AmersfoortTwitter Sportmassageteam Amersfoort

© 2018 | sportmassageteamamersfoort.nl | Disclaimer | Privacy verklaring | design: creative answer